Vindueslåse

En overset men uhyre effektiv og vigtig sikring

Vindueslåsen er en ofte overset, men uhyre effektiv, måde at sikre sit hjem eller sin virksomhed mod indbrud. Vinduerne er ofte bygningens svage punkt, både fordi de som regel ikke er sikrede og fordi de ofte giver indbrudstyven en ugeneret adgang, væk fra gade og vej.

Men ikke alene er vindueslåsen effektiv, den er også billig, og er nok den sikringsform der giver allermest ekstra sikkerhed for pengene, selvom vindueslåse naturligvis ikke kan stå alene som indbrudssikring.

Undgå faldulykker fra børneværelset

Vindueslåse kan også forhindre åbning af vinduet indefra, og på den måde sikre at børnene ikke klatrer eller falder ud af vinduet.

To typer vindueslås

https://lavpris-laase.dk/media/cache/product_info_main_thumb/product-images/90/47/80520-021518772862.096.jpg?1518772862
Abus Lindrucker vindueslås

Vi anbefaler Abus Lindrucker vindueslåse, markedets stærkeste, som kan modstå træk på op til 700 kg. Vi fører også billigere vindueslåse, som ikke har helt samme styrke. Disse anbefaler hvis der kun er behov for børnesikring.

Samme nøgle som hoveddøren

Vi leverer og monterer også vindueslåse der kan kodes til samme nøgle som f.eks. hoveddøren.

Hvad koster en vindueslås?

Indbruds- og børnesikring
415 kr. pr. stk.
inkl. moms ekskl. montering

Børnesikring
50 kr. pr. stk.
inkl. moms ekskl. montering

OBS: Vi giver gerne en skarp rabat hvis der skal monteres flere låse (og det skal der jo som regel), så ring 50 88 50 10 eller skriv en mail til info@dinsikkerhed.dk, så giver vi et godt tilbud.