Videoovervågning

Med moderne teknologi kan et videoovervågningssystem klare alt fra simpel overvågning af en hoveddør til kompleks overvågning af flere områder, både indendørs og udendørs. Systemet udbygges blot efter behov og kan endda programmeres til selv at holde øje med visse type begivenheder: f.eks. kan systemet give en notifikation, hvis det opdager at en eller flere uvedkommende opholder sig mistænkeligt længe i nærheden af det sikrede.

Hvad koster videoovervågning?


Milesight standardpakke fra 3.500 kr. (inkl. moms)

En standardpakke fra Milesight med to kameraer og en digital NVR-optager koster omkring 3.500 kr. Dertil kommer naturligvis opsætning og kabelføring. Ring gerne til os på 50 88 50 10, og få en snak om dit konkrete videovervågningsbehov.

Din Sikkerhed anbefaler Milesight videoovervågningssystemer

Milesights sortiment er professionel kvalitet til en fair pris, komplet med kameraer, NVR-digitale optagere og kunstig intelligens der giver avanceret automatisk analyse af bevægelse samt apps til smartphones og tabletter, der gør det muligt at følge med hvor som helst og når som helst. Milesight imødekommer derfor alle behov fra det helt basale til det topavancerede.

Erhverv

Skræddersyet løsning

Ikke to virksomheder er ens når det kommer til behov for videovervågning. En Milesight-løsning fra Din Sikkerhed er fleksibel nok til at imødekomme dem alle. Ring til os på 50 88 50 10, og få en uforpligtende snak om en løsning ud fra jeres helt specifikke behov.

Privat

Følg med via apps

Videoovervågning af private hjem bliver mere og mere populært. På den måde kan man altid holde øje med sit hjem med sin smartphones og/eller tablet. Ring til os på 50 88 50 10, og få en uforpligtende snak om videoovervågning af hjemmet, grunden, sommerhuset eller andet.

Milesight automatisk videoanalyse

Milesight videoovervågningssystemer er udstyret med kunstig intelligens. Det giver en række særlige funktionaliteter, og mindsker samtidig den menneskelige arbejdsbyrde i overvågningen.

 • Loitering
  Loiter er det engelske ord for at ‘hænge på et sted, uden tilsyneladende formål’. Et Milesight-system kan kende forskel på almindeligt forbipasserende og folk der udviser en adfærd der kunne være mistænkelig. Hvis evt. mistænkelig adfærd registreres, gives der en øjeblikkelig notifikation, så man har mulighed for selv at evaluere om den registrerede adfærd kræver handling eller ej.
 • Optælling
  Med People Counting funktionen kan Milesight tælle hvor mange går ind/ud af et specifikt område
 • Efterladt / fjernet objekt
  Milesight videoanalyse kan give en notifikation/alarm hvis specifikke objekter fjernes fra et område, eller hvis ukendte objekter efterlades på et område.
 • Udgang fra bestemt område
  ‘Udgang fra et bestemt område’ kan bruges til at sikre at en person eller et objekt ikke forlader det udvalgte område. Ethvert objekt eller person som forlader området, vil udløse en notifikation/alarm.
 • Menneskegenkendelse
  Milesights AI kan genkende bevægelser som menneskelige eller ikke-menneskelige
 • Linecrossing
  Med Milesight videoanalyse kan en notifikation/alarm gives, hver gang en virtuel linje i et område overskrides. Anvendelsesmulighederne for denne funktion er talløse: F.eks. kan en notifikation gives, når en kunde en sjælden gang vælger at gå ind af bagindgangen eller når en kunde interesserer sig for en specifik vare. Kun fantasien sætter grænser her.

Kontakt os!

Ring og få en uforpligtende snak om videoovervågning på 50 88 50 10, vi glæder os til at høre fra dig!