Låseservice

Hos Din Sikkerhed er vi naturligvis faguddannede eksperter i alt der har med låse at gøre. Vi foretager alle slags service, udskiftninger og forbedringer af låse, og hvis uheldet er ude, har vi akut døgnvagt.

Bor du i vores primære dækningsområde (Sjælland) koster låseservice 700 kr. i timen (inkl. moms), ønsker du akut service uden for dagtimerne, kan du kontakte vores døgnvagt her.

Reparation af låse

Hvis din lås er gået i stykker, og du ikke kan komme ind, så ring til os med det samme på 50 88 50 10. Læs mere om vores døgnvagt her

Oftest skal låsen bare smøres og efterspændes, andre gange skilles ad og samles igen. Er dele i låsen slidt eller gået i stykker, vil vi ofte anbefale en ny og bedre lås.

Omkodning / Omlægning af låse

Hvem har egentlig nøgle til din lås? Er låsen lidt ældre, kan man aldrig helt vide hvor mange nøgler der er i omløb. Med en simpel omkodning / omlægning af låsen kan du være helt sikker på hvem der har nøgle og hvem der ikke har. Vi omlægger gerne dine ældre låse og leverer nye nøgler.

Udskiftning af låse

Ukendte nøgler er desværre ikke ældre låses eneste problem. Udover slitage er ældre låse oftest også lavet med mindre dirkesikker, teknologi. En ny lås vil så godt som altid give en væsentlig sikkerhedsforbedring.

RUKO / Assa Abloy ekstra lås til dør
Den uovertrufne klassiker
Ruko/Assa 1622 / 2622 til tynde døre …
Ekstra lås til døren
og Ruko/Assa 8788 til indbygning i tykkere døre

Ekstralåse på døren

En ekstralås er en effektiv og prisbillig måde at sikre enhver dør på. Dørens samlede konstruktion bliver langt mere solid og indbrudssikker, og alene tilstedeværelsen af en ekstralås kan være nok til at afskrække en evt. indbrudstyv.

Vi anvender udelukkende Ruko/Assa Abloys sikre kvalitetslåse i hærdet stål og med borebeskyttelseskappe. En fremragende, prisbillig og up-to-date lås, der allerede leverer ekstra indbrudssikkerhed til mange tusinde danske hjem.

Kontakt os på 50 88 50 10 hvis du ønsker at høre mere om, hvordan dit hjem eller virksomhed kan sikres med ekstralåse.

Vi kan også hjælpe med sikring af vinduer