Dørlukkere

Med en dørlukker lukker døren hver gang! Og det er godt for både miljøet, din sikkerhed og varmeregningen. Med en serviceaftale hos Din Sikkerhed kan du endda sikre, at dørlukkeren altid er indstillet korrekt, og at både dørens lås og lukkemekanisme er velsmurte og fungerer.

Dorma TS-93 dørlukker-system tilbyder bl. a. elektromekanisk fastholdelse af døren og forsinkelt lukning med lettere dørgang end andre systemer. Systemet kan leveres med røgdetektor, således at branddøre altid lukker af sig selv hvis det bliver nødvendigt, også selvom de midlertidigt står åbne.

En Dorma TS-93 dørlukker er perfekt hvor der er meget gennemgang, døren holdes altid lukket (med mulighed for at lade den stå åben når det ønskes naturligvis)

TS 93-systemet i Contur-design indeholder næsten alle tænkelige funktioner til enkeltbladede og dobbeltbladede døre. Det hurtigt reducerende åbningsmoment gør det nemt at åbne døre. Lukkeforsinkelsen, der leveres som standard, er også praktisk, f.eks. når du bærer ting gennem døråbninger. Det visuelt attraktive Contur-design har modtaget adskillige priser. Den elektromekaniske fastholdefunktion og integrerede røgdetektor kan fuldt indarbejdes i TS 93-systemet. TS 93-systemet kan bruges til dørblade med en bredde på op til 1.600 mm.

  • Stort sortiment af modeller til bygninger med handicapvenlig adgang
  • Nem åbning af døre i henhold til DIN SPEC 1104
  • EASY OPEN-teknologi
  • Lukkeforsinkelse og åbningsbremse som standard
  • Til dørblade med en bredde på op til 1.600 mm
  • Til enkeltbladede og dobbeltbladede døre

Ring til os på 50 88 50 10 og fortæl os hvad du har brug for, så finder vi en helt rigtig løsning til dig. Har du brug for en endnu mere avanceret løsning med decideret dørautomatik, kan vi også hjælpe