Alarm

Til private og virksomheder anbefaler Din Sikkerhed trådløse alarmsystemer fra Ajax. Ajax alarm er et af de førende alarmsystemer i Danmark og er et kvalitetsprodukt med mulighed for at imødekomme alle typer behov.

Alarmen består af et kontrolpanel til at styre og kommunikere med de trådløse enheder samt til at til- og frakoble alarmen enten helt eller delvist. Alt kan naturligvis overvåges og styres fra tilhørende smartphone- og tabletapps.

Med en alarm fra Din Sikkerhed vælger du selv om du ønsker tilkobling til en kontrolcentral og vagt tilknyttet, og/eller om du ønsker at få notifikation på telefonen i tilfælde af indbrud.

Erhverv

Forsikringsselskabers krav til sikringsniveau?

Lever virksomheden op til forsikringsselskabets krav om sikringsniveau? Læs mere på Sikringsguiden.dk eller ring til os
tlf. 50 88 50 10 for en uforpligtende snak.

Vi vejleder gerne hele vejen fra afklaring om sikringsniveau til projektering og installering.

Vi servicerer også allerede installerede alarmanlæg uanset produkt – ring til os – så finder vi en løsning sammen.

Privat

Hvad koster en alarm fra Ajax?

Prisen for et alarmanlæg afhænger af hvor mange enheder der skal sættes op, for at sikre netop din bolig eller bygning. Et startsæt koster omkring 3.000 kr. (inkl. moms), og dertil kommer naturligvis montering. Hvis det ønskes kan alarmoplægget kobles op til en alarmcentral med vagt, hvilket naturligvis vil give en yderligere månedlig omkostning – men så er sikkerheden også i top.

Ring til os for en uforpligtende snak om muligheder og priser – så finder vi en løsning sammen.

Alarmer til mere end blot indbrud

Det er ikke kun ved indbrud at man kan få brug for en alarm. Vandskader, brand, ulykker osv. er også rare at blive gjort opmærksomme på. Ajax alarmsystemet kan udbygges med en række forskellige sensorer, så at alle slags begivenheder, der kræver øjeblikkelig handling kan overvåges.