Adgangs­kontrol

Det elektroniske adgangskontrolsystem erstatter systemlåse og nøgler. Med elektronisk adgangskontrol er der altid styr på hvem der har adgang hvor, adgangstilladelser kan ændres øjeblikkeligt. Hvis sikkerheden skal i top, kan man også logge hvilke kort, der åbner hvilke døre hvornår.

Din Sikkerhed anbefaler adgangskontrolsystemer fra SimonsVoss

For eksempel SimonsVoss Låsesystem 3060, som er et låseanlæg der kan imødekomme alle sikkerhedskrav. Fra bommene over døre, porte, elevatorer og tælleapparater til skabe og skuffer kan Låsesystem 3060 integrere alle ”aflåsningsjobs” i en digital totalløsning. Der er intet – eller kun lidt – som System 3060 ikke kan klare, og det gør System 3060 specielt velegnet.

Med aktiv- og passivteknik mere variabel og sikker

Som eneste producent tilbyder SimonsVoss to identifikationsmedier: den ”aktive” transponder og det ”passive” SmartCard. Den batteridrevne transponder, der fungerer som en radionøgle, frembyder væsentlige fordele med hensyn til sikkerhed og komfort.

Pålidelig kvalitet og lang levetid

Anlæg baseret på SimonsVoss System 3060 er maksimalt fremtidssikrede, for alle moduler forbliver kompatible og funktionelle selv med ny teknik. De digitale systemkomponenter er af højeste kvalitet med hensyn til materiale, teknik & design – forudsætningen for fuld funktionalitet og pålidelighed.

Salto adgangskontrol hos Din Sikkerhed

SALTOs sortiment inden for elektroniske låse gør det muligt for brugere at låse op for døre med en række sikre adgangsmedier og mobilteknologier. Produkterne er kompatible med langt de fleste standarddøre, eksempelvis fungerer de sammen med de fleste skandinaviske, europæiske og ANSI låsekasser samt diverse rørformede fallelåse. Vi har en løsning til alt fra kontorfællesskaber, hospitaler, universiteter til virksomheder med mange lokationer. SALTO den ideelle løsning til enhver dør, hvor der er behov for at kontrollere adgangen.

SALTO XS4 One

SALTO XS4 One

Salto XS4 One elektronisk lås kombinerer robusthed, de nyeste teknologier og elegant design, hvilket gør den velegnet til en lang række applikationer. SALTO XS4 One er en del af den gennemtestede SALTO adgangskontrolplatform og tilføjer et nyt design med en ny indbygget læser. Produktet indeholder de nyeste elektroniske teknologier – RFID (Mifare® DESFire og HID iClass® Seos ™), Bluetooth og NFC – Near Field Communication – som sikrer nuværende og fremtidig kompatibilitet.
Brug af smarte nøgler og mobilteknologi med SALTO XS4 One giver brugerne mulighed for at administrere adgangsrettigheder hurtigt og nøglefrit, hvilket er mere sikkert end brug af mekaniske nøgler. Derudover øger du både fleksibilitet, effektivitet og brugervenlighed.

Kontakt os for mere information

Ring til os på 50 88 50 10 og få en snak om adgangskontrol, fra den mindste hjemmeløsning til alt hvad virksomheden måtte have behov for.